Forord

Jeg har alltid likt å skrive – uavhengig om det har vært å skrive fortellinger hos mormor og bestefar som liten, to-do lister på mobilen, fagartikler på skolen eller låter hjemme. Det føles godt å få ting ned skriftlig, få orden på tankene og samtidig lære. Tannhjulene begynner å snurre for fullt og jeg får nye tanker og ideer.

Jeg har skrevet låter helt siden jeg fikk min første gitar og lærte meg akkordene G, D og C. Men det er ikke før de siste årene jeg for skikkelig begynte å skrive låter. Nå går mesteparten av helgene mine til musikk og låtskriving, og jeg holder alltid på med en ny sang – enten om jeg bare er i idéfasen eller om jeg er i selve skriveprosessen.

Uansett, for noen uker tilbake siden fikk pappa for seg at jeg kanskje burde skaffe meg en egen hjemmeside for meg som låtskriver og artist. Hjemmesiden kunne fungere som en arena hvor jeg kunne legge ut litt blogginnlegg, lufte tankene mine og dele ulike musikkprosjekter med dere. For å være ærlig, er jeg litt spent, men jeg skal gi det en sjanse.

Skjermbilde 2017-03-19 kl. 16.07.52

Fotograf: Godeste Kristianne Solheim <33

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s